Rabu, 14 Agustus 2013

yah :'


koe wes mantu po urung sup? - mbah buyut 

yo urung to mbah ,jek kuliah anggite,doane mawon mba,ben kuliahe lancar,ben rajin ibadahe ,ndue jodoh seng apik,doano yo mbah ben  ndue jodoh dunyo akhirat seng iso ngejogo anggit karo anak-anake mengko- ayah  

yo urung toh mbah,kasian men anggite yen wes mantu, wong esek 19tahun jek kuliah,mengko mawun wes dadi wong baru mantu -ibu

loh uur 19 kok rung mantun,jen cepet putu toh koe -mbah buyut

yo mbahe doane mawon saiki ben lancar sekabehane ,kuliahe lancar,ndue jodoh seng rajin sholate ben iso mbimbing anggit yen dunyo akhirat yo mbah,doane ben anggit ndue bojo seng apik pokok'e -ayah

yowes ben,nko juga ketemu jodoh yo mesti ketemu mbah,ben wae saiki anggit'e kuliah disik-ibu

Tidak ada komentar:

Posting Komentar